Het gastenverblijf

Wilt u bij ons logeren? Dat kan vanaf zomer 2015. Op dit moment zijn we de voormalige wijnschuur in de boerderij aan het verbouwen tot een comfortabel gastenverblijf. De verbouwing verloopt langzaam maar gestaag. We haasten ons niet want we willen dat het een mooi en comfortabel verblijf wordt.

Comfort zoals we dat zelf ook op prijs stellen

Het ruime gastenverblijf bestaat uit een twee persoonsslaapkamer, een badkamer met inloopdouche en een woonkeuken. Behalve uw eigen overdekte terras kunt u ook gebruik maken van onze tuin met diverse picknicktafels, ligstoelen, hangmat, een klein zwembad om heerlijk in af te koelen, een grote trampoline van Elfje en een speeltuintje.

U kunt zelf koken, maar als u dat wilt bereiden wij graag een maaltijd voor u.Wij koken met verse, kwalitatief hoogwaardige producten uit de directe omgeving. Het meenemen van huisdieren is niet mogelijk. In onze tuin en ons bos leven behalve veel  soorten vogels ook reeën, herten, eekhoorns en natuurlijk onze bosuil. Zelf hebben wij ook geen huisdieren. Roken in onze boerderij en op ons terrein is niet toegestaan.