Wat is er te doen?

Onze boerderij ligt vier kilometer van het dorpje Lafrançaise waar alle basisvoorzienngen te vinden zijn. Er is ook een groot zwembad in het dorp.
In Moissac, 15 kilometer van La Hulotte is een grote supermarkt (Intermarché).

In de buurt rondom La Hulotte zijn vele leuke dorpjes het bezoeken meer dan waard. Bijvoorbeeld Auvillar, Cordes sur Ciel, St. Cirq-la-Popie, Moissac, Saint-Antonin Noble Val, Montcuq en Lauzerte. Maar ook de stadjes Montauban en Cahors zijn erg leuk om naar toe te gaan. En natuurlijk Toulouse op ruim een uur rijden van onze boerderij. Markten zijn ruimschoots aanwezig. Enkele leuke zijn Lafrançaise, Montcuq en Saint-Antonin Noble Val. Wij vertellen u graag welke specialiteiten de verschillende markten hebben.

Eet u graag buiten de deur? Wij hebben voor u alvast een selectie gemaakt van de beste restaurants in de buurt. Van simpel tot aan Michelin, allemaal uitstekend. Reserveren doen wij graag voor u.

Mocht u besluiten bij ons te komen logeren dan ligt er in het gastenverblijf een speciaal voor u gemaakt boekje klaar met alle informatie over bovengenoemde onderwerpen en veel meer!